Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

14 napos termék-visszaküldés

Az internetes vásárlástól való elállás

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztót indokolás nélküli elállási jog illeti meg.

Semmilyen indoklással nem tartozik felénk, hogy miért nem tart igényt a termékre. Lehet nem megfelelő a méret, vagy egyszerűen csak nem tetszik, visszaküldheti.

2 dolog van amire oda kell figyelnie:

1.     csak olyan lábbelit tud visszaküldeni, amit még nem használt

2.     A vásárlástól számított 14 napon belül jelezze felénk a vásárlástól való elállás szándékát

Ezt a szándékot kérem írásban az info@tipegjonline.hu emailcímre jelezze.

Elállás esetén cégünk a termék visszaérkezését követően legkésőbb 7 napon belül visszafizeti a vásárló által kifizetett összeget, a vásárló által megjelölt bankszámlára. A vásárlónak a terméket vissza kell juttatni a webáruháznak, (akár postai úton, akár személyesen), aminek a költsége a Vásárlót terheli.  Az elállás bejelentésétől számított 14 napon belül van lehetőség a lábbelit visszaküldeni. Nem kell megérkeznie a terméknek ezen időn belül, de “útra kell indítani” a csomagot.

A cipőt a dobozában, a dobozt pedig papírba becsomagolva, az eredeti számlával együtt, ajánlott csomagként kérjük visszaküldeni! Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

Az ehhez tartozó hatályos jogszabályokról tájékozódhat az ÁSZF 7. pontjában

Az oldal tetejére