Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

A Tipegj Online Webáruház arra törekszik, hogy kizárólag magas minőségű, kiváló termékeket forgalmazzon, megbízható gyártóktól. Ám a legjobb minőségű termékeknél is előfordulhat gyártási probléma, amit cégünk igyekszik gyorsan és szakszerűen orvosolni, hisz üzletpolitikánk elsődleges célja az elégedett vásárló.

Lábbelikre a garancia ideje minden esetben fél + másfél év, melyet áruházunk minden általa forgalmazott lábbelire vállal. A szavatosság első 6 hónapja alatt, a független szakvéleményt a Forgalmazó biztosítja, a fennmaradó 18 hónapban azonban a Vásárló a fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat, s jogos reklamációról szóló jegyzőkönyvvel érvényesítheti szavatossági jogát. A garanciális igény kizárólag a termékhez kapcsolódó számlával együtt érvényesíthető.

Az esetlegesen felmerülő problémát két féle képen orvosoljuk:

-  Amennyiben a hiba javítható, úgy a terméket szakműhelyben megjavíttatjuk, és a lehető legrövidebb időn belül, de maximum 15 napon belül saját költségünkön visszajuttatjuk.

-  Amennyiben a hiba nem javítható, úgy a hibás árut kicseréljük, vagy a vételárat visszafizetjük.

Vitás, nem egyértelműen eldönthető esetekben, illetve amikor szándékos rongálás gyanúja merül fel, a kérdéses terméket (a hatályos jogszabályoknak megfelelően) független laboratóriumi vizsgálatra küldjük, ahol szakvéleményt készítenek róla. A további ügyintézést a szakvélemény határozza meg.

A hibás terméket minden esetben a vásárlónak saját költségén kell visszajuttatni a következő címre: 8400 Ajka Szabadságtér 19. Tipegő Gyermekcipőbolt, mely kötelezettségét a 17/1999 (II.5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény is egyértelműen szabályozza. A cipőt a dobozában, a dobozt pedig papírba becsomagolva, az eredeti számlával együtt ajánlott csomagként kérjük visszaküldeni! Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

Az ehhez tartozó hatályos jogszabályokról tájékozódhat az ÁSZF 8. pontjában

 

Az oldal tetejére